Wout Weghorst ei aio jäädä Burnleyyn seuran pudottua Mestaruussarjaan. 29-vuotias Hollannin maajoukkuehyökkääjä haluaa jättää Claretsin säilyttääkseen mahdollisuteensa pelata MM-kisoissa.

Weghorst siirtyi Burnleyyn tammikun siirtoikkunassa Saksan Bundesliigasta Wolfsburgista 12 miljoonan punnan arvoisella siirtokorvauksella. Kolmen- ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen solminut hollantilainen teki 20 otteluun kaksi maalia.

– Minun tulevaisuuteni ei tule olemaan ensi kaudella Burnleyssa. Kyse ei ole siitä, ettenkö viihtyisi täällä, Weghorst kommentoi lehdistölle tulevaisuuttaan.

– Olen vain todella kunnianhimoinen sekä seurassani että maajoukkueessa. Valmentajamme Louis van Gaal haluaa meidän pelaavan korkealla tasolla.

– Minulla on joitakin vaihtoehtoja, jotka ovat Mestaruussarjaa korkeammalla tasolla. Minun täytyy käyttää ne tarjoukset hyväksi. Se voi olla joko laina tai pysyvä siirto.

Weghorst pettynyt ettei hän pystynyt antamaan puolen vuoden aikana parastaan Burnleylle. Hollantilainen haluaisi jatkaa Valioliigassa.

– En siirtynyt Burnleyyn vain puoleksi vuodeksi ja uskoin heidän amerikkalaisomistajien tarjoamaan konseptiin. Pystyin näkemään heidän tavoitteensa isommassa kuvassa. En ole vielä valmis poistumaan Valioliigasta.

– Toivon Burnleyn palaavan suoraan takaisin Valioliigaan.