Harry Kane uskoo, ettei Gareth Southgate ansaitse saamaansa kritiikkiä. Englannin maajoukkuevalmentaja Southgate on joutunut paineen alle Englannin heikosti alkaneen Nations League -turnauksen myötä.

Ilman voittoa kolmesta ensimmäisestä ottelustaan oleva Englanti on tehnyt toistaiseksi vain yhden maalin. Joukkue on tällä hetkellä vaarassa pudota Nations Leaguen B-sarjaan.

Englannin kapteeni Kane puolustaa manageriaan.

– Kun katsoo joukkuetta, me olemme olleet yksi historiamme menestyneimmistä Englannin ryhmistä. Garethilla on ollut tärkeä rooli siinä, Kane kommentoi lehdistölle.

– Meteliä tulee aina olemaan. Se on taakka, jota Englannin valmentajan ja pelaajien on kannettava. Me ymmärrämme sen, eikä se haittaa meidän yhtenäistä ryhmää. Me suojelemme ja puolustamme aina toisiamme.

– Me tiedämme mitä me voimme saavuttaa. Nämä ottelut valmistavat MM-kisoihin, mikä on tärkeää. Uskon meidän olevan hyvässä asemassa. Kehitettävää tietenkin on.

Englanni isännöi tänään Unkaria neljännessä Nations Leaguen ottelussaan. Joukkue hävisi edellisen kohtaamisen vieraissa 1-0-lukemin.