Englanti hävisi tiistai-iltana kotikentällään nöyryyttävästi Unkarille 0-4. Lue lisää täältä.

Englannin A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate sai huomattavaa kritiikkiä maan medialta tappion jälkeen.

Urallaan kaksi A-maaottelua Englannin paidassa pelannut Stephen Warnock kyseenalaisti jo Southgaten pestin.

– En halua valmentajan saavan potkuja, mutta en ole varma siitä, onko Southgate oikea valmentaja maajoukkueelle. On olemassa muitakin kandidaatteja A-maajoukkueen päävalmentajaksi ja Southgate on tämän tappion jälkeen löysässä hirressä. Tämä joukkue voi voittaa oikean valmentajan kanssa maailmanmestaruuden, Warnock totesi BBC:lle.

Ashley Cole muistutti pelaajien tietävän olevansa vastuussa tylystä tappiosta.

– Liian monet pelaajat olivat heikossa kunnossa. He ovat aiemminkin kantaneet vastuun ja oppineet siitä. Nyt he katsovat peiliin ja tietävät, etteivät olleet tarpeeksi hyviä. Heillä oli joitain tekosyitä, mutta on muistettava, että he kohtasivat hyvin nälkäisen Unkarin, Ashley Cole summasi Channel 4:sen haastattelussa.

Joe Cole luottaa edelleen Southgateen.

– Tämän illan peliesitys oli kammottava. Järkyttävä. Pelaajien asenne oli huono alusta saakka. He eivät olleet pelissä mukana. Voin ymmärtää kannattajien pettymyksen, mutta kaikki on asetettava perspektiiviin. Southgate tietää, mitä tekee. Tietenkin hän tietää. Hän on vienyt tämän joukkueen MM-välieriin ja EM-finaaliin. Tämä on Alf Ramseyn jälkeen maajoukkuehistorian menestynein joukkue. Kukaan ei voi kiistää sitä.