Paul Pogba jätti Manchester Unitedin vapaana agenttina.

Hänen sopimuksensa seuran kanssa loppui päättyneeseen kauteen, eikä jatkosopimusta syntynyt. Pogba ei suostunut Manchester Unitedin jatkosopimustarjoukseen ja palaa tiettävästi Juventuksen riveihin.

Amazon Prime julkaisee perjantaina Pogbasta tehdyn The Pogmentary -dokumentin. The Athletic julkaisi dokumentissa kuultavia Pogban kommentteja, joissa pelaaja otti kantaa lähtöönsä Manchester Unitedista.

– Tavoitteeni on näyttää Manchester Unitedille, että he tekivät virheen odottaessaan tekevänsä minulle sopimustarjouksen. Lisäksi haluan näyttää muille seuroille Manchester Unitedin tehneen virheen, kun he eivät tarjonneet minulle jatkosopimusta. Miten voit sanoa pelaajalle haluavasi hänet ehdottomasti joukkueeseesi, mutta sitten et tarjoa hänelle mitään? En ole törmännyt tällaiseen aiemmin.

Pogban entinen agentti Mino Raiola tiedosti jo kauan sitten, ettei pelaaja saa itsestään parasta irti Manchester Unitedissa. Maailman tunnetuimpiin agentteihin kuulunut Raiola menehtyi huhtikuussa sairauden uuvuttamana.

– Olet erilainen Ranskan A-maajoukkueessa. Ja sitten olet eri Pogba Manchester Unitedissa. Se ei ole normaalia. Maajoukkueessa olet se oikea Pogba. Se Juventuksen Pogba, jota kaikki rakastavat. Manchester Unitedissa joku blokkaa sinua.