Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel sanoo seuran toimineen oikein, kun se lähetti keskikenttäpelaaja Conor Gallagherin viime kaudella lainalle Crystal Palaceen.

Gallagher, 22, oli aiemmin käynyt lainapesteillä myös Charltonissa, Swanseassa ja West Bromwichissa, mutta viime kausi Palacessa toivottuakin suurempi menestys. Palace sai nauttia Gallagherin palveluksista 39 ottelussa, joissa hän teki yhteensä kahdeksan maalia ja syötti viisi.

Kauden mittaan ja kesällä käytiin keskustelua siitä, mahtuuko Gallagher huippukaudestaan huolimatta Chelseassa kentälle. Hän on edustanut lontoolaisseuraa kahdeksanvuotiaasta asti ja pelannut jo neljästi Englannin A-maajoukkueessa, mutta Chelsean ykkösmiehistössä debyyttiä ei ole vielä tullut.

Tuchelin kommenttien perusteella voisi kuitenkin kuvitella, että Gallagher saa näytönpaikkansa alkavalla sesongilla.

– Conor treenaa todella korkealla tasolla. Sen näkee selkeästi, että oli oikea päätös päästää hänet lainalle. Hän kehittyi valtavasti Palacessa ja hänestä tuli Englannin maajoukkuepelaaja, sanoi Tuchel Goalin mukaan.

– Nyt on tärkeää, että hän tottuu pelaamisemme periaatteisiin. Hänen pitää ymmärtää, milloin pitää liikkua ja milloin olla liikkumatta. Hänen työmääränsä on uskomaton. Hänestä voi olla paljon hyötyä meille.