Manchester Unitedin toppari Harry Maguire sanoo, että hän haluaa jättää järkyttävän viime kauden taakseen niin yksilö- kuin joukkuetasolla.

United pelasi kaikkien aikojen huonoimman kautensa Valioliigassa (1992-), ja Maguire, 29, sai läpi sesongin kritiikkiä esityksistään.

Monet kyseenalaistivat, pitäisikö Maguiren jatkaa Unitedin kapteenina, mutta manchesteriläisten uusi manageri Erik ten Hag päätti, että nauha pysyy Englannin maajoukkuetopparilla myös tulevalla kaudella.

– Viime kausi oli pettymys. En pelannut hyvin henkilökohtaisella tasolla, emmekä me todellakaan pelanneet hyvin joukkueena, kommentoi Maguire Telegraphin mukaan.

– Mutta hyvä ura voi kestää 10-15 vuotta, eikä kenellekään käy niin, että jokainen kausi sujuu ongelmitta. On taisteltava, on kestettävä takaiskuja, ja viime kausi oli ehdottomasti takaisku minun urapolullani.

Maguiren mukaan United on painanut ten Hagin kanssa kovaa töitä, jotta viime kauden pettymys ei toistuisi.

– Tämä (harjoituskausi) on ollut rankkaa. Juokseminen on ollut rankkaa, mutta me odotamme innolla ensi kautta.

– Kaikki tietävät, että viime kausi ei ollut läheskään riittävän hyvä, mutta tämä on nyt uusi alku, ja meillä on iso kausi edessämme.

– Erik ja hänen valmennusryhmänsä tuovat omat ideansa mukanaan, ja ensimmäisissä harjoituspeleissämme on voinut nähdä väläyksiä heidän periaatteistaan.