Jürgen Klopp uskoo paineiden pudonneen Darwin Núñezin harteilta torstain neljän maalin illan jälkeen. 23-vuotias Uruguayn maajoukkuepelaaja oli hirmuiskussa kesän kolmannessa harjoitusottelussa RB Leipzigia vastaan.

Liverpol murskasi ottelussa 5-0-lukemilla. LUE LISÄÄ!

75 miljoona euroa Liverpoolille maksaneelle Núñezille on kasattu suuria paineita menestyttyä. Nuori hyökkääjä hankittiin Benficasta Bayern Müncheniin siirtyneen Sadio Manén korvaajaksi.

Klopp luottaa eilisillan suorituksen olleen suuri apu Núñezille.

Mo Salah, onko hänen uudessa sopimuksessaan pykälä olla helvetin antelias. Hän antoi Darwinin ampua rangaistuspotkun ja se aukaisi Pandoran lippaan, Klopp kehui lehdistölle.

– Se oli hänelle täydellinen ilta.

Kloppin mielestä pelaajat joutuvat nykypäivänä liian helposti kritiikin kohteeksi.

– Me aina ajattelemme että jos maksamme paljon rahaa, pelaajat eivät tunne paineita. He ovat kuitenkin vain ihmisiä ja ensimmäinen kosketus ei ole aina täydellinen. Heitä kritisoidaan liian helposti.

– Tämän sukupolven pelaajat lukevat sosiaalista mediaa. Se ei ole fiksua, mutta he tekevät sitä. Yhtäkkiä nämä asiat alkavat huolestuttaa sinua.

– Tällaiset pelit ovat paras tapa päättää nämä keskustelut. Hän on erilainen hyökkääjä mitä meillä on ollut. Hän on hyvä pelaaja.