Liverpool ei ole aikeissa luopua hyökkääjästään Roberto Firminosta, jota on huhuttu tänä kesänä Juventukseen, kertoo Telegraph.

Uutisoimme aiemmin Corriere dello Sportin tietojen pohjalta, että Juventus on tehnyt 30-vuotiaasta Firminosta 22.5 miljoonan euron tarjouksen.

Telegraphin mukaan Liverpool ei kuitenkaan ole valmis kuuntelemaan brassihyökkääjästä tarjouksia näin myöhäisessä vaiheessa siirtoikkunaa.

Torstaina Liverpoolin manageri Jürgen Klopp painotti lehdistötilaisuudessaan, että Firmino on yhä tärkeä pelaaja hänen joukkueelleen, vaikka hyökkäysosastolta löytyvät myös Mohamed Salah, Luis Díaz, Diogo Jota ja uusi hankinta Darwin Núñez.

– Bobby on meille ratkaisevan tärkeä, joukkueen sydän ja sielu, sanoi Klopp.

– Se, miten olemme pelanneet viime vuosina, oli mahdollista vain Bobbyn ansiosta. Siksi olen iloinen, että hän pystyi harjoittelemaan suurimman osan ajasta kesän harjoituskaudella.

– Kaikki näyttää todella hyvältä, joten olen täysin tyytyväinen, eikä minulle ole epäilystäkään hänen laadustaan. Katsotaan, miten tämä kausi sujuu, mutta kyllä, hän on meille olennainen pelaaja.

Firmino on edustanut Liverpoolia kesästä 2015 lähtien 327 ottelussa, joissa hän on tehnyt yhteensä 98 maalia ja syöttänyt 74. Hänen sopimuksensa päättyy tämän kauden jälkeen.