Kieran Trippier siirtyi tammikuussa Atléticosta Newcastleen.

Silloin putoamisviivan alapuolella ollut Newcastle maksoi laitapuolustajasta noin 14 miljoonaa euroa. Trippierin kevätkausi oli epäonnekas, kun hänen jalkapohjastaan löydettiin murtuma ja hän oli lopulta sivussa 13 ottelusta. Newcastle kuitenkin pelasi hienon kauden jälkimmäisen puolikkaan ja päätyi lopulta 11. sijalle Valioliigassa.

Mirror haastatteli Englannin A-maajoukkuepuolustajaa, jonka mukaan Manchester United halusi hänet vuosi sitten.

– Kyllä, he olivat kintereilläni. Lisäksi muutama muukin seura halusi minut. Keskustelin Diego Simeonen kanssa ja pääsimme sopuun siitä, että jos saisin jonkun mielenkiintoisen mahdollisuuden, saattaisin lähteä. Alkukaudella minulla oli muutama perheongelma. Totta puhuen he eivät halunneet palata Madridiin. Niin ei lopulta tapahtunut, joten jatkoin Atléticossa.

– En ole pelaaja, joka menettää malttinsa, jos joku siirto ei tapahdu. Ei minun olisi pitänyt lähteä Madridista. Rakastin kaikkea siellä ja se oli menestyksekästä aikaa. Minulla oli muutama vaihtoehto, mutta minulle perheeni on todella tärkeä.

– Siirto Newcastleen tapahtui hyvin nopeasti. Päävalmentaja Eddie Howe saapui seuraan. Tunsin hänet hyvin ja siirto oli hyvä päätös. Newcastle on jalkapallokaupunki ja ihmiset ovat pakkomielteisiä oman seuransa suhteen.