Chelsea-kasvatti Conor Gallagherin kausi 2021-2022 oli sanalla sanoen loistava. 22-vuotias käytti Crystal Palace -lainalla saamansa minuutit hyödykseen niin hyvin, että nousi aina Englannin A-maajoukkueeseen saakka.

Tätä ennen voimakkaan ja dynaamisen keskikenttäpelaajan uran huippukohtiin oli aikuisten tasolla kuulunut lähinnä putoamiskamppailu West Bromin paidassa. Loistokkaan näytön paikan perään Gallagher kuitenkin teki valinnan jäädä taistelemaan pelipaikasta omassa seurassaan. Chelseassa keskikentälle on hänen lisäkseen tarjolla muiden muassa sellaisia nimiä kuin N’Golo Kanté, Mateo Kovacic, Ruben Loftus-Cheek, sekä nuori kohuhankinta Carney Chukwuemeka.

Halu menestyä omassa seurassa on vaakakupin toisella puolella. Toisella puolella painavat taas todennäköisesti huomattavasti suuremmat peliminuutit, ja niiden suomat etenemismahdollisuudet. Crystal Palace olisi toki halunnut pitää komeetan, mutta antoi jo alkumetreillä kisassa periksi, realiteettien puitteissa. Nyt paikkaa ja parrasvaloja olisi Sky Sportsin mukaan tarjolla myös toisessa naapurissa, West Hamissa, jonka yleisilmeeseen Gallagherin tyyppinen pelaaja kieltämättä helposti istuisi. Manageri David Moyes tiimeineen seuraa pelaajan tilannetta tarkasti, ja seuran ymmärretään olevan valmiudessa tarjouksen tekemiseen.