Marc Cucurella uskoo voivansa saada kuuden vuoden sopimuksensa aikana parhaan itsestään irti Chelseassa. 24-vuotias laitapuolustaja siirtyi Lontooseen Brightonista 73 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Cucurella pelasi avauksessa toisessa valioliigaottelussaan Tottenhamia vastaan. Espanjalainen tarjoili keskityksen Kalidou Koulibalyn avausmaaliin.

– Se on pitkä aika, mutta se mahdollistaa minun pääsevän pelaamaan seurassa parasta jalkapalloani, Cucurella sanoi lehdistölle.

– Silloin minulla ei ole paineita. Se ei ole kuuden kuukauden sopimus tai jotain vastaavaa. Siinä on mahdollisuus pelata joukkueessa ja nauttia jalkapallosta.

– Olen tullut tänne jäädäkseni moniksi vuosiksi.

Cucurella paljastaa Chelsea-manageri Thomas Tuchelin tarkkailleen hänen otteitaan pidemmän aikaa ennen siirtoa aina Barcelonan akatemia-ajoista asti.

– Olin yllättänyt ja hyvin onnellinen kuultuani siitä. Hän kertoi seuranneensa minua pelaamassa Barcelonan akatemiassa. Olen todella yllättänyt siitä, kuinka iso fani hän on. Hän kertoi, että minun pitää tehdä nyt kovasti töitä ja olevansa tyytyväinen, että olen täällä.