Chelsean laitapuolustaja Marc Cucurella ei kanna Tottenhamin Cristian Romerolle kaunaa sunnuntain Lontoon derbyn tapahtumista.

Argentiinalaistoppari Romero repi Cucurellaa hiuksista Chelsea-Tottenham -ottelun loppuhetkillä. Tilannetta tarkastettiin VAR:lta, mutta Spurs-pelaajaa ei rangaistu.

– Se ei haittaa minua. Puhuin hänen kanssaan ennen ottelua ja se taistelu käydään kentällä, Cucurella kommentoi Athleticille.

– Minulla ei ole mitään häntä vastaan, se teko tapahtui ottelussa. Ehkä se oli tärkeä teko, joka muutti ottelun lopputulosta. Uskon, että meillä on mahdollisuus kuitata se muutaman kuukauden päästä.

Cucurella myöntää olleensa yllättänyt, ettei Romeroa rangaistu hänen hiuksistaan repimisestä. Tilanteen jatkuttua Tottenham teki 2-2-tasoitusmaalin samasta kulmapotkusta.

– Tuomari stadionilla tarkasteli punaista korttia videolta. Minulle se oli hyvin selvä. Se video on selkeä. Tämä on jalkapalloa. Tässä ottelussa se oli virhe, mutta jossakin toisessa ottelussa tuomari saattaa tehdä hyvän ratkaisun.

– En nähyt videota ottelussa kentällä. Tämä on joko tuomarin tai VAR:in virhe.

Cucurella ei aio tapauksesta huolimatta luopua pitkistä kiharoistaan välttääkseen vastaavia tilanteita tulevaisuudessa.

– En ikinä. Tämä on tyylini, espanjalainen julisti.