Leicesterin manageri Brendan Rodgers on useiden lähteiden mukaan päättänyt jättää toppari Wesley Fofanan ulos kokoonpanosta lauantain sarjaottelusta Southamptonia vastaan.

Sky Sportsin mukaan Rodgers uskoo, että nuori ranskalaistoppari ei ole oikeassa mielentilassa pelatakseen viikonloppuna.

Syynä siihen on se, että Chelsea tavoittelee Fofanaa, 21, riveihinsä. Lontoolaisseura on tehnyt hänestä jo kaksi tarjousta, mutta Leicester on hylännyt kummatkin.

Athleticin tietojen mukaan Fofana pyysi itse, että häntä ei valittaisi kokoonpanoon Southamptonia vastaan. Rodgers sanoi torstaina, että hän on valmis pudottamaan Fofanan kokoonpanosta, jos siirtomylläkkä vaikuttaa ranskalaispuolustajan liikaa.

The Times kertoo, että Leicester huomasi jotain poikkeavaa Fofanan käytöksessä viime viikonloppuna Brentfordia vastaan. Lehden mukaan Leicesterin pelaajien keskuudessa on vitsailtu Fofanan potentiaalisesta Chelsea-siirrosta.

Fofana on Skyn mukaan tyytymätön siihen, että Leicesterin hintapyyntö saattaa estää hänen siirtonsa Chelseaan.

Ranskalaistoppari haluaisi päästä pelaamaan Mestarien liigassa, jotta hänellä olisi parempi mahdollisuus saada kutsu Qatarin MM-kisoihin, jotka pelataan tänä vuonna marras-joulukuussa. Fofana ei ole vielä debytoinut Ranskan A-maajoukkueessa.

Skyn mukaan Fofana oli siinä käsityksessä, että Leicester olisi valmis kuuntelemaan hänestä ”huomattavia” tarjouksia Euroopan suurseuroilta, mutta hän on sittemmin saanut tietää, että Leicester haluaa hänestä puolustajien maailmanennätyskorvauksen. Kyseinen ennätys on parhaillaan Harry Maguirella, jonka Leicester kauppasi vuonna 2019 Manchester Unitedille 87 miljoonalla eurolla.

Kaikki Valioliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.