Brendan Rodgers uskoo Leicesterin selviävän, jos Wesley Fofana jättäisi seuran. 21-vuotias ranskalaispuolustaja on ollut Chelsean siirtokohteena.

Fofana ei ollut viikonlopun Southampton-ottelussa Leicesterin kokoonpanossa.

Leicester on menettänyt Rodgersin aikana seurassa avainpelaajistaan Harry Maguiren ja Ben Chilwellin. Tuoreimpana maalivahti Kasper Schmeichel siirtyi Ranskaan.

Takaiskuista on selvitty ennenkin.

– Kun tulin sisään, menetimme Harryn ensimmäisenä kesänä. Toimme sisään James Justinin ja Dennis Praetin, jotka auttoivat joukkuetta, Rodgers kommentoi lehdistölle.

– Kun menetimme Ben Chilwellin, toimme sisään Timothy Castaignen ja Wesleyn. Me emme voi olla seurana peloissamme, kunhan se on seuralle hyvää bisnestä. Jos se sopii myös pelaajalle, se on yleensä tilanne, jossa molemmat osapuolet voittavat.

Leicester jatkoi Fofanan sopimusta maaliskuussa vuoteen 2027 saakka, kun ranskalaistoppari toipui vielä nilkkamurtumasta. Rodgers ole missään vaiheessa epäillyt avainpelaajansa uskollisuutta seuralle.

– Tämä on bisnestä seuroille. Pelaajat puolestaan haluavat saavuttaa unelmiaan. Minä ymmärrän molempia puolia ja yritän ohjata vain häntä (Fofanaa) käyttäytymään parhaalla mahdollisella tavalla.