Frank Lampard varoittaa Dele Allia löytämään oikean harjoitteluasenteen pelastaakseen uransa. Evertonin keskikenttäpelaaja siirtyi täksi kaudeksi lainalle Turkin liigassa pelaavaan Besiktasiin.

Alli, 26, saapui Evertoniin tammikuussa Tottenhamista. Englannin entinen maajoukkuepelaaja avasi seitsemän kuukauden aikana vain yhdessä ottelussa.

Allin edellinen valioliigamaali pelitilanteesta on tammikuulta 2020. Englantilaisen ura on ollut viime vuodet valtavassa laskusuunnassa.

– Hänen täytyy todella ymmärtää harjoituksen ja keskittymisen merkitys peliesityksissä. Sanoisin näin jokaiselle pelaajalle, Lampard kommentoi lehdistölle.

– En ollut itsekään pyhimys. Tiedän kuitenkin henkilökohtaisella tasolla, mikä merkitys harjoittelulla ja selkeällä päämäärällä voi olla. Uskoisin hänen (Allin) pystyvän tehdä sen. Se ei olisi hyvä asia vain hänelle, vaan myös koko joukkueelle hänen ympärillään. Tämä on nyt testi hänelle.

Lampard uskoo Allin voivan kääntää uransa takaisin nousuun asennemuutoksella. Puolivaloilla jatkamiseen ei ole enää varaa.

– Jokaisella pelaajalla on versionsa siitä, mikä on hänelle parasta. Jokainen pelaaja ei harjoittele saman verran. Päämäärän on kuitenkin oltava kohdallaan. Jos sitä ei tällä tasolla ole, kaikki asiast ovat erittäin hankalia.