Aston Villan kausi on lähtenyt surkeasti käyntiin.

Viidestä ottelusta tuloksena on yksi voitto ja jopa neljä tappiota. Aston Villa lähtee viikonlopun sarjakierrokselle 19. sijalta. Lauantaina vastustaja on kovin mahdollinen, sillä Aston Villa isännöi Manchester Cityä Villa Parkilla.

Aston Villan päävalmentaja Steven Gerrard on saanut huomattavasti kritiikkiä alkukaudella, ja on hyvin mahdollista, ettei hän valmenna joukkuetta enää pitkään.

Aston Villan ykkösmaalivahti Emiliano Martínez kuuluu joukkueen ehdottomiin luottopelaajiin. Siitä huolimatta ”Dibuna” tunnetun Argentiinan A-maajoukkueen ykkösvahdin alkukausi on jättänyt parantamisen varaa. Martínez tietää sen itsekin. Maalivahti kertoi Sky Sportsin haastattelussa menettäneensä yöuniaan joukkueen surkean alkukauden myötä.

– Keskiviikon Arsenal-ottelun jälkeen menin nukkumaan klo 6.30 aamulla ja heräsin 45 minuuttia myöhemmin. Kärsin tappioista. Kärsin, kun päästän maaleja, mutta sellainen olen. Rakastan tätä seuraa. Olen sanonut sen ensimmäisestä päivästä saakka.

– Rakastan olla täällä. En halunnut lähteä täältä mihinkään. Olen sen kannattajille auki, koska he tukevat minua aina, ja haluan maksaa sen takaisin. Kun näen lapsia stadionilla laulamassa nimeäni minun paidassani, haluan vain jäädä tänne. Siksi en saa unta. Jos en välittäisi mistään, menisin nukkumaan välittömästi otteluiden jälkeen, mutta todella välitän tästä seurasta ja haluan viedä meidät Eurooppaan.