Liverpool voitti tiistaina hollantilaisen Ajaxin kotikentällään 2-1 Mestarien liigan lohkovaiheen toisessa ottelussaan.

Ottelua oli takana reilu vartti, kun Liverpool meni johtoon. Luis Díaz voitti tärkeän pääpallon hyökkäyspäässä, ja peliväline tuli Diogo Jotalle, joka toimitti sen nopeasti Mohamed Salahille. Egyptiläistähti kesytti kuulan ensimmäisellä kosketuksellaan ja tykitti sen toisella etunurkkaan.

Liverpoolin johtoasema kesti kuitenkin vain kymmenen minuuttia. Steven Bergwijn pelattiin vasemmalle laidalle vauhtiin, ja hän petasi rangaistusalueelle paikan Mohamed Kudusille, joka latasi upean kudin ylänurkkaan.

Tauolle mentäessä Liverpoolille oli kirjattu 11 maalintekoyritystä ja Ajaxille kaksi.

Ottelu näytti jo etenevän kohti tasatulosta, mutta Liverpool iski voittomaalin 89. minuutilla kulmapotkusta. Dušan Tadić torjui Joël Matipin puskun, mutta pallo ehti ennen torjuntaa maaliviivan yli ja erotuomari näytti pelivälinettä keskiympyrään.

Liverpoolilla ja Ajaxilla on kahden pelin jälkeen kolme pistettä kasassa. Lohkot muut joukkueet Rangers (0 pistettä) ja Napoli (3) kohtaavat toisensa keskiviikkona.