Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte sanoo, että 0-2-tappio Sporting CP:tä vastaan ei lopputuloksena kerro välttämättä koko kuvaa ottelun kulusta.

Spurs voitti ranskalaisen Marseillen viime viikolla Mestarien liigan ensimmäisessä lohkopelissään 2-0, mutta tiistaina se joutui pettymään Portugalissa kahden viime hetken maalin takia.

Paulinho vei Sportingin johtoon 89. minuutilla kulmapotkusta ja Arthur Gomes iski kotijoukkueelle vielä lisäajalla yhden osuman.

Conten mukaan joukkueet näyttivät pitkään varsin tasavahvoilta kentällä.

– Mielestäni joukkueet pelasivat avausjaksolla tasaisesti. Rehellisesti sanottuna toisella puoliajalla meistä tuntui, että meillä oli mahdollisuus voittaa peli ja napata kolme pistettä. Meillä oli saumoja tehdä maali, mutta me puhummekin täällä tappiosta, kommentoi italialaisluotsi Football Londonin mukaan.

– Sanon aina pelaajilleni, että yksityiskohdat muuttavat lopputuloksia. Mielestäni emme ehkä ansainneet voittoa, mutta samaan aikaan emme olisi ansainneet tappiota tätä pelistä.

Contelta kysyttiin, oliko hän yllättynyt Sportingin aloitteellisesta pelitavasta ja toimiiko tiistain tappio hänen pelaajilleen muistutuksena siitä, kuinka kova taso Mestarien liigassa on.

– He (Sporting) ovat pelanneet Mestarien liigassa monta vuotta. Kaksi vuotta sitten he voittivat Portugalin liigan. He ovat Porton ja Benfican ohella maan suurimpia joukkueita. He ovat tottuneet pelaamaan Mestarien liigassa. Se ei ole yllätys minulle.

– Mestarien liiga taso on todella, todella korkea. Tässä kilpailussa on karsittava virheet, koska niistä joutuu maksamaan. Tänään me maksoimme niistä ison hinnan.

Mestarien liiga – viimeisimmät tulokset
PvmOtteluTulos
10.06.2023Manchester CityMan CityInter MilanoINT1-0
17.05.2023Manchester CityMan CityReal MadridMAD4-0
16.05.2023Inter MilanoINTAC MilanACM1-0
10.05.2023AC MilanACMInter MilanoINT0-2
09.05.2023Real MadridMADManchester CityMan City1-1
19.04.2023Bayern MünchenBMManchester CityMan City1-1
19.04.2023Inter MilanoINTSl BenficaBEN3-3