Brentfordin hyökkääjä Ivan Toney luuli olevansa ongelmissa, kun joukkueen päävalmentaja Thomas Frank kertoi hänelle, että hän on saanut kutsun Englannin A-maajoukkueeseen.

Toney, 26, ei ole koskaan pelannut Englannin nuorten maajoukkueissa, mutta hänet kutsuttiin tämän kuun Nations Leaguen otteluihin Italiaa ja Saksaa vastaan.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate antoi Brentfordin käskyttäjän Frankin kertoa kutsusta Toneylle.

– Olin ajamassa harjoituksiin, kun valmentaja soitti minulle. Olin hieman myöhässä, joten luulin, että hän soittaa minulle siitä! sanoi Toney lehdistötilaisuudessa.

– Hän sanoi vain, että hänellä oli kunnia kertoa minulle, että minut oli kutsuttu Englannin joukkueeseen. Se oli ensimmäinen kerta elämässäni, kun jäin sanattomaksi.

– Meillä on perheemme kesken ryhmäkeskustelu. Soitin videopuhelun kaikille ja kerroin uutiset, ja he huusivat noin 20 minuuttia putkeen. Isäni soitti autonsa torvea, missä ikinä hän olikin.

Toney sanoi, että hän oli aina varma kutsun saapumisesta jonain päivänä. Kuluvalla kaudella hän on pelannut Brentfordissa kahdeksan ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia ja syöttäen kolme.

– Minulla on täysi luotto itseeni. Minun on vain jatkettava kovaa työntekoa. Se tekee siitä vielä hienompaa, kun saa tilaisuuden.