Dejan Kulusevski siirtyi tammikuussa Juventuksesta lainalle Tottenhamiin.

Kulusevski pelasi loistavan kevätkauden, ja kuuluu Tottenham-luotsi Antonio Conten ehdottomiin luottopelaajiin. Laina kattaa vielä tämän kauden, jonka jälkeen Tottenham lunastaa ruotsalaistaiturin itselleen.

La Gazzetta dello Sport haastatteli 22-vuotiasta Kulusevskiä, joka puhui suoraan ajastaan Juventuksessa.

– Joskus jalkapallossa asiat ovat vain huonosti. En ole muuttunut mitenkään viimeisten kuukausien aikana, mutta Juventuksessa asiat eivät toimineet riippumatta siitä, mitä tein. En tuntenut oloani hyväksi Juventuksessa useista eri syistä, ja siinä vaiheessa tilannetta on vaikea muuttaa.

– Englannissa olen todella tyytyväinen. Kaikki on parempaa kuin Torinossa. Niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Nyt haluan pelata koko ajan jalkapalloa.

Kulusevski on kiitollinen Contelle.

– Tottenhamissa kroppanikin on muuttunut. Saan kiittää siitä kuntosalilla tehtyjä harjoitteita. Teemme paremmin töitä kuin Italiassa, ja se on Conten ansiota. Massimiliano Allegriin verrattaessa Conte on täysin erilainen. Minusta tuntuu kuin maailmani olisi muuttunut Tottenham-siirron myötä. En ole koskaan tavannut yhtä motivoitunutta ihmistä kuin Conte.