Liverpool-legenda Michael Owen nostaa esille Trent Alexander-Arnoldin merkittävän ongelman. Tähtipuolustaja on The Redsille suuri vahvuus sekä suuri heikkous.

Alexander-Arnold on tehnyt tällä kaudella hyökkäysavuistaan huolimatta Liverpoolin hyvin haavoittuvaiseksi puolustuspäässä. Owen tunnistaa asian.

– Moni Liverpoolia vastaan pelaava joukkue tunnistaa Trentin yhdeksi suurimmasta hyökkäyspään uhista, joka heidän täytyy pysäyttää. Samaan aikaan heidän paras mahdollisuutensa on kuitenkin hyökätä hänen puoleltaan, Owen arvioi BT Sportin asiantuntijana.

Jordan Hendersonilla on ollut tapana paikata häntä, mutta hän ei ole aina pelaamassa ja se on aiheuttanut tietyissä peleissä huolenaiheen. Yksi Liverpoolin suurimmista vahvuuksista voi olla myös yksi heidän suurimmista heikkouksista.

Liverpool jäi lauantaina Brightonia vastaan kotonaan 3-3-tasatulokseen. Joukkue kohtaa tiistaina Mestarien liigassa Rangersin.