Manageri Steve Cooperin roolia Nottingham Forestin palauttamisessa valioliigatasolle on vaikea liioitella. Walesilainen tuli seuraan sen rypiessä Mestaruussarjan pohjamudissa, ja nosti sen suorastaan pystysuoraan kurssiin.

Cooper sai myös seuran omistaja Evangelos Marinakisin tuen; Forestiin on hankittu viime kauden jälkeen koko joukkueellinen pelaajia. Tuloksia ei silti ole nähty riittävästi; joukkue on Leicester-tappion jälkeen sarjataulukon viimeisenä. Niinpä myös managerin aseman on jo tovin kerrottu kaikesta huolimatta olevan vaakalaudalla.

The Telegraph kertoi kuitenkin keskiviikkona, että Cooperin vakanssi ei sittenkään ole vielä mennyttä. Tietojen mukaan seurajohto on keskustellut tilanteesta, ja nykyisen managerin odotetaan johtavan joukkuettaan ainakin ensi maanantain Aston Villa -ottelussa. Uutinen kertoo myös, että Forest nimittämässä Watfordissa aiemmin toimineen Filippo Giraldin uudeksi urheilutoimenjohtajakseen.

John Percy

@JPercyTelegraph
Steve Cooper set to stay as #nffc head coach, following boardroom talks on Wednesday. Cooper expected to take charge for the Villa game on Monday night. Forest also to appoint Filippo Giraldi (ex-Watford) as new sporting director telegraph.co.uk/football/2022/…
telegraph.co.uk

Steve Cooper to remain as Nottingham Forest manager

Forest to bolster backroom staff with appointment of Watford's former technical director Filippo Giraldi