Marco Silva ei ole vielä varma Aleksandar Mitrovicin pelikunnosta viikonlopun kierroksella West Hamia vastaan.

Fulhamin ykköspyssy otettiin vaihtoon viime viikonlopun Newcastle-ottelun avauspuoliskolla.

Mitrovic, 28, on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia Valioliigassa. Fulham-manageri Silvan mukaan Serbian maajoukkuepelaajan tilannetta tarkkaillaan jatkuvasti.

– Hänen pelaamisensa on edelleen epävarmaa. Hän oli tänä aamuna ulkona tekemässä hieman harjoittelua ja voi jo paremmin, Silva kommentoi lehdistölle.

– Me tarkkailemme huomenna, miten hän reagoi työskentelyyn. Teemme päätöksen ennen ottelua.

– Se ei ole vakava tilanne, mutta meidän on saatava hänet takaisin parhaassa kunnossa. Hän saattaa olla valmis sunnuntaina tai ensi viikolla. Me tarkkailemme häntä päivä päivältä.

Silva paljastaa Mitrovicin saaneen vammansa maajoukkuetauolla Serbian Nations Leaguen ottelussa Ruotsia vastaan. Hyökkääjä iski pelissä hattutempun.

– Olimme yhteydessä heidän (Serbian) lääkintätiimiin ja saimme palautteen, että pelaaja olisi pelikunnossa. Myös Mitrovic sanoi olevansa kunnossa.

– Me tuemme pelaajia ja tiedämme, että heille on tärkeää pelata maajoukkueissaan. Se oli tärkeä ottelu Serbialle ja teki meidät ylpeäksi seurana.

– Haluaisimme kuitenkin samaan aikaan jonkinlaista suojausta. On tärkeää suojata heitä seurassamme ja heidän tulisi tehdä sama siellä. En sano, etteivät he olisi tehneet sitä, mutta meidän on nyt pärjättävä tämän kanssa. Se on todella turhauttavaa, kun tällaista tapahtuu maajoukkuetauolla.