Armando Broja pelaa ensimmäistä kauttaan Chelsean edustusjoukkueessa.

Albanian A-maajoukkuekärki on toistaiseksi jäänyt pienelle vastuulle edustusjoukkueessa. 21-vuotias Broja teki lauantaina ensimmäisen maalinsa Chelsean riveissä, kun lontoolaisjoukkue voitti Wolverhamptonin 3-0.

Brojalle lauantai oli luonnollisesti erityinen päivä. 8-vuotiaasta lähtien Chelsean organisaatiossa pelannut Broja on kiitollinen seuralle saamastaan mahdollisuudesta.

– Se oli uskomaton hetki minulle ja perheelleni. Hetki oli vielä entistä parempi, sillä isälläni on syntymäpäivä, joten maalini tuntui vieläkin paremmalta. Olen niin onnellinen. Joukkue pelasi loistavasti, joten tämä oli hieno päivä. Chelsea on lapsuuteni seura. Rakastan tätä seuraa. Olen kannattanut Chelseaa pikkupojasta lähtien, joten maalinteko Stamford Bridgellä kannattajien edessä oli upeaa. Toivottavasti tämä oli ensimmäinen monista maaleista.

– Jokainen pelaaja on kulkenut oman reittinsä. Nyt voin katsoa taakse ja miettiä, että todella pelaan näin uskomattomassa seurassa, ja minulla on upeita ihmisiä ja pelaajia ympärilläni. Olen kiitollinen jokaisesta päivästä, jonka saan viettää tässä seurassa. Toivottavasti voin tehdä paljon maaleja kiitoksena kannattajille ja joukkuetovereille.