David Moyes syytti tuomariratkaisuja West Hamin pistemenetyksestä Southamptonin vieraana.

Hammers jäi ottelussa 1-1-tasatulokseen.

Moyesin mielestä erotuomari Peter Bankes vaikutti Southamptonin Romain Perraudin avausmaalissa peliin blokkaamalla Jarrod Bowenin yrityksen riistää palloa. West Ham -manageri oli tyrmistynyt, että peli sai jatkua.

– Kuinka me emme saaneet kolmea pistettä? Oikea syy on tuomarissa. Tuomari asettui meidän puolustuskykyjemme tielle, Moyes raivosi Sky Sportsille.

– Jarrod Bowen lähtee hakemaan palloa ja tuomari blokkaa hänet saamasta sitä. Seurauksena poika (Perraud) teki maalin siitä.

– Se on naurettavaa. Odottakaa kun näette kaikki kulmat ja kuvat siitä niin huomaatte, kuinka surkea päätös oli antaa pelin jatkua. Voit vain asettua jonkun tielle niin, että toinen tekee maalin.

Moyes nosti esille myös rikkeen Tomas Soucekiin, josta ei vihelletty West Hamille rangaistuspotkua. Southampton-puolustaja Perraud kaatoi tsekkiläisen tilanteessa maihin judo-ottein.

– Se oli judoliike Soucekia merkkanneelta pelaajalta. Jalkapallossa täytyy olla uusia sääntöjä. Pitäisi ehkä tarkastaa, mitä ne ovat. Voit ottaa vyötäröstä kiinni ja pitää otteessa. Sen jälkeen tehdä judoliikkeen, jolla paiskaat pelaajan maihin.

– Hän ottaa kiinni ja heittää hänet maihin. Se on epätodellista. Kyse ei ole tuomarista vaan VAR:ista. VAR:n on mentävä Specsaversille.