Aston Villa etsii kuumeisesti uutta manageria seuran annettua viime yönä Steven Gerrardille potkut. Tällä hetkellä seuran ykköstoive Telegraph-lehden mukaan on Mauricio Pochettino.

Managerimarkkinoilla on tällä hetkellä kaksi isoa imeä vapaana. Pochettinon lisäksi Thomas Tuchel sai hiljattain Chelseasta potkut. Molemmat ovat olleet yhdistettynä Aston Villaan, mutta Telegraphin tietojen mukaan seuran ehdoton ykkösprioriteetti on tällä hetkellä PSG:tä viimeksi valmentanut Pochettino.

Pochettino sai viime kesällä potkut PSG:stä. Hän ehti valmentaa Pariisissa puolentoista vuoden ajan. Valioliigassa Pochettino valmensi viimeksi Tottenhamia. Sitä ennen hän valmensi Southamptonissa. Pochettinon päävalmentajaura käynnistyi Espanyolissa vuonna 2009.

Lisäksi Aston Villa on myös kiinnostunut Brentfordissa tällä hetkellä työskentelevästä Thomas Frankista. Frank on tehnyt huiman kovaa tulosta sarjan pienimmällä budjetilla. Frank on kuitenkin ollut varsin tyytyväinen Brentfordissa ja neuvottelee parhaillaan seuran kanssa uudesta jatkosopimuksesta.

LUE MYÖS