Newcastlen keskikenttäpelaaja Bruno Guimarães sanoo, että hän ei nukkunut kahteen päivään ennen kuin auttoi joukkueensa voittamaan Tottenhamin, sillä hänestä tuli perjantaina ensimmäistä kertaa isä.

Guimarães, 24, oli jälleen yksi Magpiesin kantavista voimista, kun Newcastle kaatoi sunnuntaina Spursin vieraskentällä 2-1.

Brasilian maajoukkuepelaaja omisti voiton vastasyntyneelle pojalleen Matteolle.

– Minulla on ollut tässä uskomattomia päiviä. Oli uskomatonta tulla ensimmäistä kertaa isäksi. En ole nukkunut kahteen päivään, kommentoi Guimarães Sky Sportsille.

– Rakastan olla joukkuekaverieni kanssa. Olisin voinut jäädä kotiin, mutta halusin olla täällä, se oli minun päätökseni. Nämä kaverit tekevät minut onnelliseksi ja ylpeäksi, ja minusta tuntuu, että todellakin ansaitsimme voittomme.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
⭐️ Bruno Guimaraes’ contribution for Newcastle today
76 touches
Completed 47/56 passes
9x possession won
3 interceptions

Won 12 of his 20 PL starts

– Olen todella onnellinen ja ylpeä. Kaikista asioista elämässäni on tullut kuin unelmaa. En osaa kuvailla sitä sanoin, koska on uskomatonta, mitä elämässäni tapahtuu.

– Haluan kiittää myös perhettäni, koska tämä on ollut vaikea päivä, mutta tämä on kaiken sen arvoista. Voitto Matteolle!

Newcastle nousi tuloksen myötä Valioliigassa neljänneksi.

Kaikki Valioliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.

Valioliigan sarjataulukko