Chelsean managerin Graham Potterin paluu Brightoniin ei sujunut lauantaina suunnitelmien mukaan. Potter ja Chelsea kärsivät 4-1-tappion Roberto de Zerbin luotsaamalle Brightonille.

Tappion lisäksi Potter ja Brightonista Chelseaan kesällä siirtynyt Marc Cucurella olivat jatkuvasti kotifanien hampaissa. Potter oli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa näreissään katkerille Brighton-kannattajille.

– Minulla ei ole mitään syytä pyydellä anteeksi. Minä tein hyvää työtä siellä ja sen näkee, koska he ovat hyvä joukkue. He olivat neljänneksi viimeisenä ja kolmanneksi huonoin joukkue sarjassa, kun tulin, Potter muistutti Brighton-faneja ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Onnistuin tuomaan paljon rahaa pelaajamyynneillä ja joukkueessa on paljon hyviä pelaajia.

Potter luotsasi Brightonia toukokuusta 2019 aina tämän vuoden syyskuuhun, jolloin hän siirtyi Chelsean manageriksi.