Valioliigan 14. ottelukierros potkaistiin käyntiin lauantaina.

Manchester City voitti jo aiemmin lauantaina Leicesterin 1-0. Lue lisää täältä.

Klo 17.00 potkaistiin käyntiin viisi ottelua. Graham Potter ja Marc Cucurella palasivat Chelsean kanssa Brightoniin. Brighton voitti Chelsean jopa 4-1.

Paluu ei ollut lontoolaisille järin mukava, sillä Brighton johti ottelua tauolla tylysti 3-0. Leandro Trossard vei Brightonin johtoon maalin edustalta jo viidennellä minuutilla harhautettuaan Chelsea-puolustuksen. Sitä seurasi varma viimeistely vieraiden verkkoon. Kai Havertz kavensi ottelun toisen jakson alussa, mutta sitä lähemmäs Chelsea ei päässyt. Lisäajalla Pascal Groß iski isäntien neljännen maalin ja Brighton nappasi jaossa olleet kolme pistettä.

Bournemouth ja Tottenham iskivät yhteen Etelä-Englannissa. Kamppailu päättyi Tottenhamin 2-3 -voittoon ja Antonio Conten miehistö palasi muutaman viikon tauon jälkeen voiton makuun. Conte lepuutti muutamaa avainpelaajaansa ajatellen ensi viikon Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierrosta. Kieffer Moore teki molemmat Bournemouthin maalit. Ryan Sessegnon ja Ben Davies vastasivat Tottenhamin maaleista. Ottelu näytti jo päättyvän tasapeliin, mutta Rodrigo Bentancur oli toista mieltä ja iski Tottenhamin voittomaalin lisäajalla.

Hienoa syyskautta pelaava Newcastle tyrmäsi Aston Villan tyylipuhtaasti 4-0. Aston Villan uusi päävalmentaja Unai Emery ei vielä luotsannut joukkuettaan työlupa-asioiden vuoksi. Callum Wilson osui kahdesti. Joelinton ja Miguel Almirón tekivät maalit mieheen.

Crystal Palace voitti Southamptonin 1-0, ja Brentford ja Wolverhampton päätyivät Lontoossa pistejakoon. Diego Costa sai lisäajalla punaisen kortin.