Entinen Liverpool-pelaaja Jamie Carragher nimeään Arsenalin ja Mikel Artetan luoman pelityylin Tottenhamin ja Antonio Conten suurimmaksi ongelmaksi tuoreessa kirjoituksessaan Telegraph-lehdessä.

Pohjois-Lontoon joukkueet Arsenal ja Tottenham ovat molemmat nousseet tällä kaudella mestaruustaistoon Manchester Cityä vastaan. Spurs laittoi lauantaina lisää painetta Arsenalin suuntaan, kun se kaatoi Bournemouthin hienon nousun päätteeksi lukemin 2-3.

Vaikka tulokset ovat olleet molemmilla joukkueilla erinomaisia, Carragher näkee isoimman eron joukkueiden pelityylissä, jota saatetaan katsoa Pohjois-Lontoon valkoisella puolella kadehtien.

– Antonio Contella on valtava ongelma ja se on Arsenal. Toinen joukkue nousee otsikoihin nuorekkaalla, energisellä ja lennokkaalla pelillä, kun taas toisen peli on pragmaattista ja perustuu vastahyökkäyspeliin. Kumpikaan tapa ei ole oikea tai väärä, mutta Tottenhamin fanit katsovat vastustajaansa haluten omalta joukkueeltaan samanlaista jalkapalloa, joka saa katsojan jännittämään seisaaltaan, Carragher sanaili tekstissään.

Tottenham on tällä hetkellä Valioliigassa kaksi pistettä Arsenalin perässä pelattuaan kaksi ottelua enemmän.