Chelsean ja Englannin maajoukkueen laitapuolustaja Reece James on vahvistanut keskiviikkoaamun huhut siitä, ettei häntä valita mukaan kahden viikon kuluttua alkaviin Qatarin MM-kisoihin.

James, 22, loukkasi polvensa viime kuun Mestarien liigan ottelussa AC Milania vastaan. Chelsean akatemiakasvatti teki viime viikolla paluun kevyen harjoittelun pariin, mikä herätti toivoa täydestä kuntoutumisesta MM-kisoja varten.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate, joka vahvistaa lopullisen kisajoukkueensa torstaina, ei kuitenkaan ole päättänyt ottaa riskiä Jamesin pelikunnon suhteen.

Chelsea-puolustaja ei vaikuttanut täysin tyytyväiseltä Southgaten ratkaisuun, kun hän kertoi joutuvansa seuraamaan MM-kisoja kentän ulkopuolelta.

– Olen järkyttynyt, James kirjoitti Twitterissä.

– Siitä hetkestä kun loukkasin polveni tiesin, että MM-kisoihin pääseminen menisi tiukille. Tunsin sen kuitenkin olevan aina mahdollista. Olen tehnyt töitä kovempaa kuin koskaan antaakseni itselleni parhaan mahdollisuuden lähteä mukaan. Todella uskoin voivani auttaa joukkuetta.

James lisää, että hän ymmärtää tilanteeseensa sisältyneet riskit puolin ja toisin. Viestinsä lopussa hän lähettää tukensa Englannin lopulliselle MM-kisajoukkueelle.

LUE MYÖS: