Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on paljastanut, kuinka Tottenham-tähti Heung-min Sonin hankkimatta jättäminen oli yksi hänen elämänsä ”suurista virheistä”.

Siirtopäätös ajoittuu kaksikon Bundesliiga-vuosille, jolloin eteläkorealainen laitahyökkääjä valitsi Bayer Leverkusenin Borussia Dortmundin sijaan vuonna 2013.

Tottenham toi Leverkusenin huippupelaajan möyhemmin 22 miljoonalla punnalla Lontooseen – 41 päivää ennen kuin saksalainen manageri nimitettiin nykyiseen pestiinsä Merseysidelle.

Liverpool-luotsi on kuitenkin elänyt tähän päivään asti katuen sitä, ettei hyödyntänyt tilaisuuttaan työskennellä pelaajan kanssa, jota hän arvostaa niin kovasti.

Heung-Min Son ja Jürgen Klopp jakoivat lämpimän hetken viime joulukuussa pelatun Liverpool-Tottenham-ottelun jälkeen. Kuva: Getty Images

LUE MYÖS: Liverpool-hyökkääjän MM-unelma murskaksi – ”En kuvitellut elämäni menevän näin”

Son, 30, kertoi myöhemmin valinneensa Leverkusenin Dortmundin sijaan pienemmän rotaatiouhan takia.

– Yksi elämäni suurista virheistä oli se, etten hankkinut häntä, Klopp kertoi eteläkorealaiselle TV-kanavalle KBS:lle.

– Hän on erinomainen pelaaja. Maailmanluokan pelaaja ja yksi maailman parhaista hyökkääjistä. Teidän pitäisi olla ylpeitä.

Klopp antoi kommenttinsa viime viikonlopun Tottenham-ottelun jälkeen. Son oli huippukamppailusta sivussa, kun Liverpool haki Pohjois-Lontoosta tärkeän 2–1-voiton.

LUE MYÖS!