Manchester United eteni torstai-iltana jatkoon Englannin Liigacupin kolmannelta kierrokselta, kun se päihitti Aston Villan 4–2-lukemin Old Traffordilla.

Punanuttujen kapellimestari Bruno Fernandes iski ottelun voittomaalin noin kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa, mutta joutui pelin aikana tikunnokkaan toisestakin syystä.

Portugalilaistähti on saanut vuosien varrella huonon maineen tuomareiden hämäämisestä niin suunsoiton kuin sukeltelunkin avulla, eikä hän tehnyt itselleen palveluksia tuoreimmilla kepulikonsteillaan.

Sosiaalisessa mediassa pyörii parhaillaan video Fernandesista, joka vilkaisee pikaisesti Villa-puolustaja Ezri Konsaan, ennen kuin kaatuu teatraalisesti kanveesiin ilman ilmeistä kontakia.

Artikkeli jatkuu alla olevan videoupotuksen jälkeen.

Videolla Fernandes menee maihin aivan omia aikojaan ja nostaa kätensä pystyyn vaatiessaan vapaapotkua, mikä on luonnollisesti suututtanut suuren joukon jalkapallofaneja.

– Bruno Fernandes. Jalkapallon suurin huijari, kirjoittaa videon jakanut Footy Limbs -tili.

– Säälittävää, sanoo eräs fani.

– Takautuvaa pelikieltoa, kiitos, vaatii toinen.

– Kuvottavaa, kirjoitti kolmas.

Fernandes selvisi sukelluksestaan ilman rangaistusta, kun hänen, Anthony Martialin, Marcus Rashfordin ja Scott McTominayn maalit toivat Manchester Unitedille revanssin Aston Villasta.

Manchester United kohtaa Liigacupin seuraavalla kierroksella Manchester City -legenda Vincent Kompanyn luotsaaman Burnleyn.

LUE LISÄÄ!