Liverpoolin ja Englannin maajoukkueen laitapuolustaja Trent Alexander-Arnoldin otteet ovat ailahdelleet tällä kaudella ja hän on saanut ajoittain kovaakin kritiikkiä otteistaan, varsinkin puolustussuuntaan. Viimeisimpänä kritisoijien joukkoon liittyi Sky Sportsin asiantuntija, Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin entinen puolustaja Gary Neville.

– Tällä hetkellä en näe, miten Gareth Southgate (Englannin päävalmentaja) voisi laittaa pudotuspeliin Trent Alexander-Arnoldin kentälle, Neville totesi viime viikonloppuna Tottenhamin ja Liverpoolin välisen ottelun jälkeen.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp seisoo kuitenkin suojattinsa takana ja latasi vastapalloon kommentit Nevillelle perjantaina.

– Kuulin Gary Nevillen puhuvan jotakin isoista peleistä, että hän [viitaten Alexander-Arnoldiin] ei pystyisi pelaamaan pudotuspeleissä. Mutta hän on nyt 24-vuotias ja voittanut aika monta finaalia. Tärkeitä pelejä, joissa pitää puolustaa, Klopp totesi.

– Hän pelasi esimerkisi Chelseaa vastaan viime vuonna finaalissa (FA Cup), jossa oli todella kova intensiteetti, maailmanluokan pelaajia vastaan, jotka ovat parempia pelaajia joita tulee vastaan MM-kisoissa. Ja hän puolusti hyvin. En ymmärrä, miksi tällaista keskustelua edes käydään, Klopp jatkoi.