Englannin keskikenttäpelaaja Jordan Henderson oli äärimmäisen pettynyt hänen joukkueensa pudottua miesten MM-kisoista lauantaina.

Hallitseva maailmanmestari Ranska kukisti Englannin 2-1 puolivälierässä Aurélien Tchouaménin ja Olivier Giroud’n maaleilla. Englannin ainokaisesta vastasi pilkulta Harry Kane.

– Nyt on vaikea tehdä yhteenvetoa, on vaikea löytää oikeita sanoja. Mielestäni annoimme kaikkemme pelissä, kommentoi Henderson, 32, ITV:lle.

– Olimme pettyneitä Ranskan avausmaaliin, mutta osoitimme luonnetta ja mentaliteettia jatkaa saadaksemme tasoitusmaalin. Annoimme kaikkemme, mutta valitettavasti tämä ei ollut meidän iltamme.

Ottelun puhuttavin hetki nähtiin 84. minuutilla, kun Kane pääsi vetämään illan toisen rangaistuspotkunsa, mutta Englannin kapteenin kuti kohosi reippaasti maalin yli.

– Tiedämme, kuinka monta rangaistuspotkumaalia Harry on tehnyt meille, kuinka monta maalia hän on tehnyt auttaakseen meidät tähän pisteeseen. Hän tulee olemaan tämän takia vahvempi tulevaisuudessa, sanoi Henderson.

– Hän on maailmanluokan hyökkääjä ja kapteenimme, hän toipuu kyllä.

Hendersonilta kysyttiin, kokeeko hän, että Englanti hukkasi mahdollisuutensa voittaa.

– Meistä tuntui hyvältä, esityksemme olivat todella hyviä, keskittyminen ja nälkä on ollut todella hyvä. Mutta täytyy antaa tunnustusta Ranskalle, joka on hyvä joukkue. Minusta tuntuu silti, että meillä oli mahdollisuus voittaa tänään.