Englanti putosi lauantaina miesten MM-kisoista hävittyään Ranskalle puolivälierässä 1-2.

Ottelua oli takana reilu vartti, kun Ranska siirtyi johtoon. Les Bleus siirteli palloa Englannin rangaistusalueen ulkopuolella ja pelasi sen lopulta Aurélien Tchouaménille, joka tykitti pelivälineen tarkalla kudilla vasempaan alanurkkaan.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Englanti vaati itselleen pilkkua, kun Harry Kane kaadettiin rangaistusalueella, mutta videotarkistuksen jälkeen rangaistuspotkua ei kuulunut.

Takaiskun jälkeen pallonhallinta siirtyi selkeämmin Englannille, mutta se joutui hakemaan ratkaisuja varsin kaukaa, ja Ranskan maalivahti Hugo Lloris oli tehtäviensä tasalla.

Toisen jakson alkumetreillä Englannille vihellettiin rangaistuspotku. Ranskan maalista vastannut Tchouaméni yritti riistää pallon Bukayo Sakalta, mutta osui häntä jaloille. Vetovastuun otti Kane, joka kiskaisi pallon voimalla verkkoon.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

53 - Harry Kane has scored his 53rd goal for England, equalling Wayne Rooney as the joint-highest scorer for the England men's side. Leveller.

Ranska siirtyi takaisin johtoon 78. minuutilla. Englanti purki Ranskan kulmapotkun ulos rangaistusalueeltaan, mutta Antoine Griezmann lähetti pelivälineen takaisin maalin edustalle ja Olivier Giroud puski kuulan sisään.

Peliä jatkettiin vain muutama minuutti, kunnes Englanille vihellettiin jo toinen pilkku, kun Theo Hernández tönäisi pallontavoittelutilanteessa Mason Mountia selkään. Pallon taakse asteli jälleen Kane, mutta Englannin kapteeni tälläsi pallon reippaasti maalin yli.

Ranska kohtaa välierässä Marokon, ja kaavion toisella puolella semifinaalissa vastakkain ovat Argentiina ja Kroatia.