Jesse Lingard on avannut lähtöään Manchester Unitedista.

30-vuotias keskikenttäpelaaja jätti kesällä sopimuksensa päättyessä Old Traffordin ja liittyi Nottingham Forestin paitaan.

Forestin kausi on ollut vaikea. Sarjanousija on 12 kierroksen jälkeen kolmanneksi viimeisenä pisteen päässä putoamisviivan ylittämisestä.

Lingardin kohdalla suurempi vastuu houkutti vaihtamaan maisemaa. Rooli kasvattajaseura Unitedissa oli viimeisinä vuosina hyvin pieni.

– Halusin pelata säännöllistä jalkapalloa. On raskasta istua penkillä. Oli aika siirtyä eteenpäin ja tiesin hyötyväni tästä päätöksestä siirtyä Nottinghamiin, Lingard avasi Athleticin haastattelussa.

– Keskustelin paljon omistajien Marinakisin perheen kanssa. He osoittivat suurta rakkautta minua kohtaan. Sinun täytyy mennä seuraan, jossa tunnet itsesi halutuksi.

Lingard palaa joulukuun 27. päivä Old Traffordilla, kun Nottingham kohtaa vieraskentällä Man Unitedin. Keskikenttäpelaaja lähtee hakemaan uudelle seuralleen voittoa kamppailusta.

– Palaan innoissani Old Traffordille ja haluan voittaa. Se on tärkeintä. Siitä tulee tunteikasta. Odotan kuulumisten vaihtamista monien kanssa, mutta vasta pelin jälkeen.

LUE MYÖS!