Englannin maajoukkueen ja Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane sanoo, että hänen pilkkumokansa MM-kisojen puolivälierässä Ranskaa vastaan jäänee kummittelemaan hänen mieleensä ikiajoiksi.

Kanella, 29, oli sauma tuoda kipparoimansa Englanti 84. minuutilla tasoihin rangaistuspotkusta. Hän oli onnistunut ottelussa jo yhdessä pilkussa, mutta jälkimmäisen hän tykitti maalin yli, ja Ranska eteni jatkoon maalein 2-1.

Seurajoukkueeseen palattuaan Kane on tehnyt kolmessa ottelussa yhtä monta maalia. Hän sanoo, että halusi unohtaa MM-puolivälierän mahdollisimman pian ja keskittyä Tottenhamiin.

– Se oli vaikea hetki minulle. Jatkoon pääseminen ei ole ikinä helppoa, mutta se on osa jalkapalloa. Se on osa lajimme ylä- ja alamäkiä, kommentoi Kane Standard Sportin haastattelussa.

– Minulla oli sen jälkeen hieman aikaa olla poissa ja miettiä, ja se sai minut entistäkin nälkäisemmäksi palaamaan takaisin ja menestymään.

– Kun se (pilkkumoka) oli tapahtunut, halusin vain päästä taas pelaamaan mahdollisimman pian ja saada sen pois päästäni. Se on vain asia, joka on käsiteltävä.

– Muistan sen luultavasti koko loppuelämäni ajan, mutta se on osa peliä. Se ei vaikuta minuun pelaajana tai ihmisenä.