Luke Shaw uskoo, että Manchester Unitedin on liian aikaista miettiä Valioliigan mestaruutta.

Red Devils nousi sarjataulukossa jo kolmanneksi lyötyään Manchester Cityn lauantain derbykamppailussa 2-1-lukemin. LUE LISÄÄ!

United on löytänyt kauden puolivälissä huippukunnon voitettuaan kaikki kilpailut mukaan luettuna yhdeksän viimeistä otteluaan. Samalla joukkue taistelee edelleen pokaaleista myös Carabao Cupissa, FA Cupissa ja Eurooppa-liigassa.

Shaw ei kuitenkaan halua mennä asioiden edelle.

– On liian aikaista miettiä sitä. Meidän täytyy pitää huolta, että peliesityksemme ja tuloksemme ovat johdonmukaisia, Shaw kommentoi lehdistölle derbyvoiton jälkeen.

– Kyse on aina voittamisesta. Pelaat hyvin tai et, sinun täytyy voittaa. Me olemme viime aikoina tehneet sitä. Me emme ole pelanneet parasta peliämme, mutta me voitamme ottelumme.

– Olemme edelleen mukana neljässä kilpailussa. Me olemme Manchester United ja meidän on tähdättävä korkealle. Tottakai me haluamme voittaa kaikki neljä kilpailua, mutta se että tapahtuuko se on meistä itsestämme kiinni. Kuinka me toimimme, kuinka me lepäämme ja kuinka me valmistaudumme seuraavaan otteluun.

LUE MYÖS!