Tottenhamin hyökkääjä Richarlison sanoo, että Arsenalin maalivahti Aaron Ramsdale käyttäytyi epäkunnioittavasti Spursin kannattajia kohtaan viime sunnuntaina Pohjois-Lontoon derbyssä.

Ramsdale, 24, torjui Arsenalille 2-0-vierasvoiton ja juhlisti tulosta nostamalla kätensä ilmaan ja suutelemalla paitansa rinnusta katsoen samalla Tottenhamin kannattajiin päin.

Richarlison, 25, kiivastui Englannin maajoukkuevahdin eleestä ja kävi tönäisemässä Ramsdalea, joka joutui myös Tottenhamin kannattajan kenkäisyn kohteeksi.

– En pitänyt siitä, että heidän maalivahtinsa juhli meidän faniemme edessä. Se oli tavallaan epäkunnioittavaa kannattajiamme kohtaan. Hänellä on omat faninsa, hänen tulisi mennä juhlimaan heidän kanssaan, kommentoi Richarlison ESPN:lle.

Richarlison kävi ottelussa muutenkin kuumana ja otti yhteen brasilialaisten maanmiestensä, Arsenalin Gabriel Martinellin ja Gabriel Magalhãesin kanssa.

Tottenhamin kotiyleisö riemuitsi, kun Richarlison ei vastannut Martinellin kättely-yritykseen kesken ottelun. Kulmapotkua antamassa ollut Martinelli ojensi kätensä kohti Richarlisonia tervehtiäkseen maajoukkuekaveriaan, mutta lämmittelemässä ollut brassihyökkääjä ei reagoinut eleeseen mitenkään.

Richarlison selvensi ESPN:lle, että hän oli vihainen Martinellille, koska tämä oli hänen mielestään sukeltanut aiemmassa tilanteessa.

– Haluan pyytää anteeksi häneltä. Hän ojensi kätensä ja minä en. Piditte siitä tai ette, hän on maajoukkuekaverini Brasiliasta. Tämä on osa sitä, tämä on derby, tunteet kävivät kuumana.

– Gabrielin (Magalhães) kanssa kinastelin hieman, koska hän viivytti peliä. Hän sai lopulta siitä keltaisen kortin.