West Ham on kiinnostunut Manchester Unitedin topparista Harry Maguiresta, mutta siirto tässä kuussa ei olisi yksinkertaisimmasta päästä, kertoo ESPN.

Sekä West Hamilla että Maguirella, 29, riittää tällä hetkellä pohdittavaa tilanteissaan.

Hammers on ajautunut Valioliigassa putosmiviivan alle, ja lontoolaisten manageri David Moyes on useiden lehtitietojen mukaan potku-uhan alla. Jos West Ham päätyy vaihtamaan manageria, seura joutunee miettimään myös siirtosuunnitelmansa uusiksi.

Maguire taas on hankalassa asemassa Manchester Unitedissa. Englannin maajoukkuetoppari on virallisesti Unitedin kapteeni, mutta hän menetti avauskokoonpanon paikkansa jo alkukaudesta.

ESPN:n mukaan tämänhetkinen tilanne on se, että Manchester United sekä Maguire haluavat jatkaa yhteistyötään. United on yhä mukana neljässä kilpailussa tällä kaudella, joten se tarvitsee leveyttä ryhmäänsä, ja Maguire uskoo, että hän voi vielä nousta takaisin aloituskentälliseen.

Maguiren on valmis jatkamaan Manchester Unitedissa ja arvioimaan tilanteensa uudelleen ensi kesänä, ellei manageri Erik ten Hag ilmoita hänelle toisin.