Arsenalin laitapuolustaja Oleksandr Zintšenko sanoo, että osa hänen joukkuekavereistaan naureskeli, kun hän sanoi kauden alussa, että Tykkimiehet voisi taistella Valioliigan mestaruudesta.

Zintšenko, 26, siirtyi Arsenaliin viime kesänä Manchester Citystä, sarjan hallitsevasta mestarista. Viime kaudella Arsenal tuli Valioliigassa viidenneksi jääden 24 pisteen päähän Citystä.

Kirjoitushetkellä Arsenal johtaa kuitenkin sarjaa viiden pisteen erolla Cityyn, joka on pelannut ottelun enemmän.

Zintšenkon mukaan hän huomasi Arsenalin valtavan potentiaalin heti seuraan saapuessaan, mutta osa hänen uusista joukkuetovereistaan ei ottanut häntä todesta.

– Tiesin tietysti Arsenalin joukkueen entuudestaan. Tiesin kaikki pelaajat, mutta tajusin silti kentällä, että meillä on kaikki tarvittava saavuttaaksemme isoja asioita, kommentoi ukrainalaispeluri Goalin mukaan.

– Rupesin puhumaan pukuhuoneessa: ”Kaverit, unohtakaa kolmen kärki tai mikä tahansa, meidän on ruvettava ajattelemaan mestaruutta”.

– Osa heistä nauroi, mutta kukaan ei naura enää. Nyt me kaikki unelmoimme. Mutta pelejä on vielä paljon, ja [Manchester] United on nousemassa omalle tasolleen. City on aina siellä [mestaruustaistossa]. Katsotaan, mitä tapahtuu, mutta meidän on edettävä askel kerrallaan.