Moises Caicedo on keskittynyt tarjoamaan parhaan panoksensa Brightonille.

Siirtohuhut eivät häiritse 21-vuotiasta keskikentän tähteä.

Caicedo on yhdistetty mediassa Chelsean ja Liverpoolin kaltaisiin Valioliigan suurseuroihin. Ecuadorin maajoukkuepelaaja ei ole huolissaan huhujen vaikutuksesta.

– Olen keskittynyt Brightoniin. Pelaan täällä päivittäin. Ulkopuoliset asiat eivät tuota minulle ongelmia, Caicedo kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Ne eivät vie minun keskittymistäni pois täältä. Minä käsittelen spekulaatiot hyvin. Huhuja kuulee aina sieltä ja täältä. Minä yritän keskittyä vain nykyisen seuraani. Seuraan, joka tarjosi minulle mahdollisuuden pelata säännöllisesti.

Brighton on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa kuudentena. Lokit jahtaa ensimmäistä europaikkaa seuransa historiassa.

Caicedo pelasi Qatarin MM-kisoissa Ecuadorin maajoukkueessa. Englantiin palattuaan kylmä sää vaati aluksi totuttelua.

– Vaikeinta oli tottua taas kylmyyteen. Muuten olen keskittynyt tekemään asiat mahdollisimman hyvin ja taistelemaan hyvästä sijoituksesta Brightonin kanssa, keskikentän tähti lisäsi.

– Me kehitymme jatkuvasti. Kehitystä tapahtuu jokaisessa ottelussa. Me kaikki ymmärrämme nyt toisiamme paremmin. Myös valmentaja (Roberto De Zerbi) antaa meille itseluottamusta.

LUE MYÖS!