Liverpoolin kausi Valioliigassa on mennyt pahasti penkin alle.

Lauantaina Wolverhampton voitti Liverpoolin tyylipuhtaasti 3-0. Kyseessä oli Liverpoolille kolmas peräkkäinen vierastappio Valioliigassa. Liverpool ei ole vielä voittanut sarjaottelua vuodenvaihteen jälkeen.

Se on kerännyt 20 sarjaottelusta vain 29 pistettä ja on parhaillaan sarjataulukossa kymmenentenä. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on kymmenen pisteen päässä.

Viime kaudella 20 pelatun sarjakierroksen jälkeen Liverpool oli kerännyt 44 pistettä ja oli sarjan kärkikahinoissa Manchester Cityn kanssa.

Liverpool on voittanut kuluvalla kaudella vain kaksi vierasottelua Valioliigassa, eikä otteluohjelma juurikaan helpotu, sillä seuraavaksi vastaan asettuu Everton paikalliskamppailussa. Everton voitti lauantaina Arsenalin. Sen jälkeen edessä on vierailu St. James Parkille Newcastlen isännöitäväksi.

ESPN UK

@ESPNUK
Wolves 3-0 Liverpool

Liverpool haven't won a Premier League game this year 😳