Manchester City hävisi sunnuntaina Tottenhamille Lontoossa 0-1. Harry Kane viimeisteli ottelun ainoan maalin. Lue lisää täältä.

Erling Haaland pelasi vaisun ottelun.

Haaland ei saanut ensimmäistäkään pallokosketusta Tottenhamin boksin sisällä. Lisäksi Haaland ei laukonut ottelussa kertaakaan. Kyseessä oli Haalandille ensimmäinen sarjaottelu kuluvalla kaudella, kun hän ei saanut aikaiseksi ainuttakaan laukausta.

Kuluvalla kaudella 25 maalia Valioliigassa tehnyt Haaland jäi sunnuntaina täysin Tottenham-puolustuksen varjoon. Antonio Conten suojatit onnistuivat siten siinä, missä yksikään muu seura ei ole toistaiseksi onnistunut tällä kaudella, eli Haalandin täydellisessä pimentämisessä.

Manchester Cityn kausi jatkuu ensi sunnuntaina, kun se kohtaa Valioliigassa Aston Villan.

ESPN FC

@ESPNFC
Erling Haaland had zero shots in a match for the first time in the Premier League 👀