Liverpool pelaa surkeaa kautta. Liverpool on Valioliigan sarjataulukossa kymmenentenä.

Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on karannut jo 11 pisteen päähän, ja tällä hetkellä näyttää siltä, ettei seura pelaa ensi kaudella Euroopan ykkösseurajoukkuekilpailussa – ellei jotain ihmeitä tapahdu Valioliigassa tai kevään aikana Mestarien liigassa.

Viime lauantaina Wolverhampton voitti Liverpoolin tylysti 3-0.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on saanut merkittävästi kritiikkiä joukkueensa peliesityksistä läpi kauden.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija ja todellinen Liverpool-legenda Jamie Carragher haluaa Kloppin jäävän seuraan. Carragherin mielestä valmentajanvaihdos ei olisi suinkaan oikea ratkaisu. Seuralegendan mielestä Liverpoolissa pitäisi vaihtaa monta asiaa ennemmin kuin valmentajaa.

– Klopp on tehnyt kaikkensa. Hän on käyttänyt erilaisia formaatioita, peluuttanut nuoria ja kokeneita pelaajia, eikä mikään toimi. Seurassa on tehtävä paljon muutoksia ennen kuin valmentajanvaihdosta kannattaa edes ajatella. Liverpool oli kuudes tai seitsemäs, kun Klopp saapui seuraan. Klopp on vienyt Liverpoolin tähän asemaan, jossa seura on ollut nämä vuodet. Klopp on osoittanut kykenevänsä siihen, ja haluaisin nähdä sen toistuvan.

Liverpoolin kausi jatkuu ensi viikon maanantaina, kun se kohtaa derbyssä Evertonin.

LUE MYÖS