Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoo, että hänen joukkueensa on otettava isoja kehityaskelia Tykkimiesten taisteltua itselleen 2-2-tasapelin Sporting CP:n vieraana.

Sporting johti Arsenalia torstaina Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosassa, mutta lontoolaiset nousivat tasapeliin Hidemasa Moritan omalla maalilla. Otteluparin voittaja selviää ensi viikolla Emirates Stadiumilla.

Arteta oli erityisen tyytymätön siihen, että Arsenal päästi toisessa ottelussa peräkkäin kaksi maalia. Verkko heilui Tykkimiesten omassa päädyssä kahdesti myös viime lauantaina 3-2-voitossa Bournemouthia vastaan.

– Siinä meidän on kehityttävä massiivisesti, jos haluamme jatkaa pelien voittamista, kommentoi Arteta BT Sportille.

– Europeleissä on todella vaikea saada positiivinen tulos, jos päästää kaksi kehnoa maalia, kuten me päästimme vieraskentällä. Luovuimme pallosta liian helposti monta kertaa.

– Emme puolustaneet tänään tarpeeksi hyvin. Siinä meidän on onnistuttava paremmin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
22'—Sporting 0-1 Arsenal
34'—Sporting 1-1 Arsenal
55'—Sporting 2-1 Arsenal
62'—Sporting 2-2 Arsenal

Back and forth in this one ♨️

Arsenal teki Sportingia vastaan edellisestä ottelusta kuusi vaihtoa avauskentälliseensä, mikä näkyi Artetan mukaan hioutumattomana yhteispelaamisena.

– Teimme tänään paljon muutoksia, ja joskus se vie aikaa, ennen kuin saamme yhteispelin toimimaan. Ensimmäisen vartin aikana saattoi tuntea, että pelaajat tarvitsivat aikaa sopeutua toisiinsa ja klikata keskenään. Mutta se ei tapahtuisi koskaan, jos emme altistaisi heitä sille.