Bernardo Silvan odotetaan poistuvan Manchester Citystä kuluvan kauden jälkeen.

Silva on tiettävästi halunnut jättää Manchester Cityn jo muutaman vuoden ajan, mutta sopivaa tilannetta, tarjousta tai seuraa ei ole löytynyt. Muun muassa The Athleticin mukaan Silva on pyytänyt Manchester Cityn seurajohtoa päästämään hänet lähtemään muualle kesällä.

Silva haluaisi ensisijaisesti siirtyä La Ligaan – joko Real Madridiin tai Barcelonaan.

Sportin saamien tietojen mukaan PSG on toden teolla Silvan kintereillä. PSG kokee Silvan sopivan täydellisesti joukkueeseen, ja on valmis tarjoamaan Manchester Citylle vaaditun 65 miljoonan euron siirtosumman.

L’Équipen mukaan PSG:n urheilutoimenjohtaja Luis Campos yrittää houkutella Silvaa Pariisiin.

Silva haluaisi siirtyä Espanjaan, mutta on valmis siirtymään myös PSG:hen, jos se on hänen ainoa vaihtoehtonsa.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on edustanut Manchester Cityä vajaan kuuden vuoden ajan.