Gareth Southgate puolustaa Marcus Rashfordin olleen oikeutettu matkustamaan New Yorkiin vetäydyttyään maajoukkueesta.

Manchester Unitedin hyökkääjä julkaisi kuvia suurkaupungista Instagramissaan samana päivänä, kun Englanti kohtasi EM-karsintojen avauksessaan Italian.

Rashford, 25, ei ole ollut mukana viidessä Englannin viimeisestä kuudesta joukkueesta arvoturnausten ulkopuolella. Huippuvireinen Manchester Unitedin hyökkääjä on tehnyt Qatarin MM-kisojen jälkeen hurjat 19 maalia.

Englannin manageri Southgate ei tuomitse mitä Rashford tekee vapaa-ajallaan.

– Kun hän on sivussa joukkueesta, se miten hän viettää aikansa on hänen oma asiansa, Southgate kommentoi lehdistölle ennen Englannin sunnuntain Ukraina-ottelua.

– Pelaajat eivät saa paljoakaan taukoja. Olen varma että pelaajamme lentävät huomisen ottelun jälkeen minne tahansa. Jos he saavat tällä aikataululla 48 vapaata tuntia, he ottavat hyödyn siitä.

– Olen tuntenut hänet pitkään. Tiedän mihin hän pystyy. On hienoa nähdä hänet tässä maalivireessä. Kun hän saa maalipaikan, hänen odotetaan tekevän siitä.

– Hänellä on viime vuosilta takana myös jakso, jolloin hän ei ollut näin kuumassa vireessä ja se oli turhauttavaa. Hän on nyt hyvässä iskussa ja toivomme sen jatkuvan.

Englanti voitti torstain vierasavauksessaan 2-1-lukemin Italian. Joukkue kohtaa tänään kotonaan Ukrainan karsintojen toisessa ottelussaan.

LUE MYÖS!