Chelsea antoi viime viikonloppuna potkut Graham Potterille.

Potter ehti valmentaa Chelseaa alle seitsemän kuukauden ajan, vaikka Chelsea maksoi hänestä syyskuussa Brightonille noin 24 miljoonaa euroa.

Frank Lampard palasi aiemmin tällä viikolla Chelseaan. Chelsea teki Lampardin kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen. Kyseessä on väliaikainen pesti, jotta Chelsea saa aikaa neuvotella muiden valmentajaehdokkaiden kanssa.

Chelsean Mateo Kovačić otti kantaa Potterin potkuihin Sky Sportsin haastattelussa.

– Loppujen lopuksi on helpompaa antaa potkut valmentajalle kuin 30 pelaajalle, mutta se on myös meistä riippuvainen asia. Meidän on pelattava paremmin. Meidän on kiitettävä Potteria, joka teki täällä hyvää työtä. Ei ole helppoa, kun ympärillä on paljon muutoksia, joten tilanne oli vaikea myös hänelle.

Kovačić on iloinen Lampardin paluusta.

– Tunnemme hänet. Lampard oli aiemminkin valmentajamme, joten on hieno juttu, että hän palasi tänne ja yrittää muuttaa joukkueen kurssia. Kautemme ei ole ollut hyvä. Lampard saapui tänne hyvin rauhallisena ja selvän idean kanssa siitä, mitä hän odottaa meiltä. Seuraavien päivien aikana näemme, mitä hän pyytää meiltä kentällä ja miten valmistaudumme.